שעועית ירוקה מוקפצת ברוטב סילאן

מצרכים:

  • שמן זית
  • 1 בצל גדול קצוץ גס
  • חבילת שעועית ירוקה קפואה
  • 2-3 כפות סילאן משק חביב
  • 3 כפות שומשום
  • מלח פלפל, לפי הטעם.

אופן הכנה

1. מטגנים בצל בשמן זית במחבת שטוחה וגדולה.
2. לאחר השחמה קלה של הבצל מוסיפים את השעועית הקפואה ישר למחבת. המשקיענים יכולים לחלוט את השעועית לפני ההקפצה עם הבצל (הממהרים שמים אותה ישר במחבת).
3. מוסיפים את הסילאן מלח ופלפל, מקפיצים ומערבבים על אש גדולה עד שהשעועית מוכנה (כ-7 דקות).
4.  2-3 דקות לפני תום הבישול מוסיפים 2 כפות שומשום טבעי.