טראפלס שוקולד טבעי (מתאים לטבעונים)

מצרכים ל- 25 טראפלס

  • 1 כוס קקאו
  • חצי כוס סילאן משק חביב
  • חצי כוס שמן קוקוס
  • לציפוי הטראפלס- קוקוס, קקאו, שומשום.

אופן הכנה

1. ממיסים את שמן הקוקוס בכוס המונחת בקערת מים רותחים.
2. מערבבים את הקקאו והסילאן ומוסיפים את שמן הקוקוס הנוזלי עד שמתקבלת תערובת שוקולד טבעי ונהדר. מקררים מעט.
3. מגלגלים כדורי טראפלס שוקולד (קטנים יחסית, קצת יותר גדול מגולת משחק של ילדים) ומצפים בקוקוס, קקאו או שומשום לבחירתכם.
4. מקפיאים כ- 4 שעות לפני ההגשה.