מינימום השקעה, מקסימום טעם! הקינוח הכי טעים וקל שיש.
מצרכים לתבנית אינגליש קייק אחת
- 1 מיכל שמנת מתוקה 38%
- 2 כפות סוכר
- 3 כפות סילאן משק חביב
- להגשה- פקאן סיני גרוס
אופן הכנה
1. מקציפים מיכל אחד של שמנת מתוקה 38% עם 2 כפות סוכר.
2. מוסיפים 3 כפות סילאן וממשיכים להקציף. טועמים ומוסיפים סילאן אם רוצים צבע ומתיקות חזקים יותר.
3. מוזגים את המוסילאן לתבנית אינגליש קייק ומקפיאים לפחות 12 שעות.
הצעת הגשה- מוציאים את המוסילאן לצלחת הגשה מתאימה. מפזרים מעל פקאן סיני גרוס ומעטרים בטפטופי סילאן משק חביב. ללקק את האצבעות!
ניתן לעשות גם עם שמנת צמחית למי שמעוניין בקינוח פרווה.